190812

Då var det dags för en ny måndag och denna i vecka 33, vilket innebär att årets semester är förbrukad och idag är första arbetsdagen på båda mina arbeten då jag även har beredskapsvecka i Räddningstjänsten.Dagen startades med en “invägning” där vågen visade +200g sedan förra måndagen, har även tagit lite mått med måttbandet men har inga tidigare mått så dessa får vara referensvärden inför framtida mätningar.

Efter 8 timmars arbetsdag blev det hem och upp på cykeln för att köra “Birthday-challenge” i Zwift vilket för mig blir 34 km. Jag avverkade 35,06 km på London banan “Greatest London Flat” vilket tog mig 1h 12min 13 sek.

Efter Zwiftandet blev det dusch, proteinshake och iväg till brandstationen för veckokoll och nu sitter jag skrivande på det här och äter kvällsmat sen det blir det bara chill 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *